RECEPTA | Pastís de formatge
Si hi ha una recepta que us agrada, nosaltres sabem quina és, i per això avui us ensenyem a preparar un deliciós PASTÍS DE FORMATGE. Què us sembla? ???? Doncs som-hi!
INGREDIENTS:
- 500 gr de formatge crema
- 150 gr de sucre gra
- 190 gr d’ous sencers
- 250 gr de nata
- 3 gr de ratlladura de pell de llima
- 12, 5 gr de midó de blat de moro
PROCEDIMENT:
- Preparar un motlle que faci uns 20-25 cm de diàmetre per uns 6-8 cm d’alçada.
- Mulleu un paper de forn i escorreu-lo perquè tingui més flexibilitat i sigui més fàcil col·locar-lo sobre el motlle.
- Pre-escalfeu el forn a 205ºC.
- Barregeu el formatge amb el sucre amb unes varilles fins a obtenir una massa homogènia i de textura cremosa.
- Seguidament, hi heu d’incorporar els ous un a un sense deixar de batre.
- Afegiu la nata líquida, sense muntar i també la ratlladura de pell de llima.
- Finalment, tamiseu el midó de blat de moro sobre l’elaboració i acabeu de barrejar-ho lleugerament amb una espàtula.
- Col·loqueu l’elaboració al motlle i ho heu de coure a 200ºC durant 35′ amb un paper d’alumini que cobreixi lleugerament el pastis.
- Un cop passat aquest temps, retireu el paper d’alumini i deixeu-ho coure 15′ més.
- Deixeu-lo refredar a temperatura ambient. Cobriu-lo de nou amb un paper d’alumini i poseu-ho a la nevera durant 12h.
- Retireu el paper de forn i d’alumini, i el motlle.
- Talleu les porcions desitjades i a gaudir-lo!
Volem que el feu i ens feu arribar les fotos dels vostres magnífics pastissos de formatge.
Guardeu-vos bé la recepta, segur que us serà útil moltes vegades!