Title Image

Blog

RECEPTA | Pastís de formatge

Si hi ha una recepta que us agrada, nosaltres sabem quina és, i per això avui us ensenyem a preparar un deliciós PASTÍS DE FORMATGE. Què us sembla? ???? Doncs som-hi!

INGREDIENTS:

  • 500 gr de formatge crema
  • 150 gr de sucre gra
  • 190 gr d’ous sencers
  • 250 gr de nata
  • 3 gr de ratlladura de pell de llima
  • 12, 5 gr de midó de blat de moro

PROCEDIMENT:

  1. Preparar un motlle que faci uns 20-25 cm de diàmetre per uns 6-8 cm d’alçada.
  2. Mulleu un paper de forn i escorreu-lo perquè tingui més flexibilitat i sigui més fàcil col·locar-lo sobre el motlle.
  3. Pre-escalfeu el forn a 205ºC.
  4. Barregeu el formatge amb el sucre amb unes varilles fins a obtenir una massa homogènia i de textura cremosa.
  5. Seguidament, hi heu d’incorporar els ous un a un sense deixar de batre.
  6. Afegiu la nata líquida, sense muntar i també la ratlladura de pell de llima.
  7. Finalment, tamiseu el midó de blat de moro sobre l’elaboració i acabeu de barrejar-ho lleugerament amb una espàtula.
  8. Col·loqueu l’elaboració al motlle i ho heu de coure a 200ºC durant 35′ amb un paper d’alumini que cobreixi lleugerament el pastis.
  9. Un cop passat aquest temps, retireu el paper d’alumini i deixeu-ho coure 15′ més.
  10. Deixeu-lo refredar a temperatura ambient. Cobriu-lo de nou amb un paper d’alumini i poseu-ho a la nevera durant 12h.
  11. Retireu el paper de forn i d’alumini, i el motlle.
  12. Talleu les porcions desitjades i a gaudir-lo!

Volem que el feu i ens feu arribar les fotos dels vostres magnífics pastissos de formatge.

Guardeu-vos bé la recepta, segur que us serà útil moltes vegades!

 

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar