Title Image

Consultoria

Cordialitat, compromís i ganes de millorar!

A AArboix volem sumar per fer avançar la fleca i la pastisseria, i ho fem acostant a cada flequer i pastisser la selecció dels millors productes que poden necessitar, juntament amb els coneixaments de la nostra trajectòria professional en alta pastisseria.

Més enllà de la distribució de matèries primes de qualitat et podem ajudar en la creació  d’una gamma personalitzada de pastisseria/xocolateria, brioixeria i cartes de postres. També en l’anàlisi i la definició dels processos de producció a la teva fleca, pastisseria o restaurant, així com en la confecció de fitxes tècniques i escandalls per tenir una organització i control dels costos de les elaboracions.

Volem compartir allò que sabem fer, allò que ens agrada, allò que ens farà créixer junts!

Serveis de consultoria

CREACIÓ I ELABORACIÓ

DE PRODUCTES PERSONALITZATS

FORMACIÓ EN

LES TASQUES DEL PERSONAL

ORGANITZACIÓ DE L’OBRADOR

I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ

CONSULTORIA SOBRE

LA UTILITZACIÓ DE PRODUCTES

Serveis de consultoria

CREACIÓ I ELABORACIÓ

DE PRODUCTES PERSONALITZATS

FORMACIÓ EN

LES TASQUES DEL PERSONAL

ORGANITZACIÓ DE L’OBRADOR

I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ

CONSULTORIA SOBRE

LA UTILITZACIÓ DE PRODUCTES

Qui hi ha al darrere?

ARNAU ARBOIX

ASSESSOR TÈCNIC

EXPERIÈNCIA LABORAL

FORMACIÓ I TRAINING

Cursos formatius amb chefs pastissers nacionals i internacionals (Johan Martin, Ludovic Richard, Andrey & Ronya Dubovik, Thierry Bamas, Quentin Bailly, Daniel Álvarez, Emmanuel Ryon…)

C.F.G.S. Gestió/Direcció de restauració – Escola d’hostaleria de Girona

C.F.G.S. Formació Pastisseria – Escola d’Hostaleria de Girona

C.F.G.S. Formació cuina i sala – Escola d’Hostaleria d’Osona

RECONEIXEMENTS

1r premi

al concurs Festival d’Occitanie (Toulouse) de postre en plat.

Preguntes amb resposta

Com puc convertir el meu obrador en el màxim d’eficient possible?

Guanya temps a nivell de produccions, organitzant els processos, l’equip i la disposició de la maquinària al teu obrador. Redactem les fitxes tècniques, els escandalls de costos i definim l’organització de l’equip. Et mostrarem com dimensionar l’equip i la maquinària per aconseguir la màxima eficiència amb l’activitat que estigueu realitzant.

Com organitzo l’equip de pastisseria del meu restaurant?

Desenvoluparem conjuntament la carta de postres adequada al restaurant, organitzarem l’equip i establirem els procediments per aconseguir la màxima eficiència en la implantació d’aquesta.

Com puc aplicar les noves eines de gestió per millorar l’eficiència i els processos?

Et mostrarem i formarem en les noves eines de gestió específiques per a la fleca, pastisseria o restaurant. T’has preguntat quant de temps i diners podries estalviar automatitzant determinades tasques de gestió de manera fàcil i ràpida?

Com puc controlar els meus costos i prendre decisions fonamentades?

Per controlar els costos has de tenir controlats tan els productes com els processos associats. Deixa’ns acompanyar-te en l’aterratge de les fitxes tècniques, escandalls i la millora de processos. Un cop estructurat, les eines de gestió que et proposarem et donaran informació clara i senzilla que t’ajudaran a prendre decisions amb fonament.

Com puc formar el meu equip per avançar en les propostes que estem fent?

Els equips sovint no tenen temps de desplaçar-se a centres de formació. No pateixis, dissenyarem una formació a mida, segons les necessitats de formació de l’equip, els vostres horaris i el negoci en general.

Com puc crear una nova carta de postres que sigui realment innovadora?

Co-crearem al teu obrador o a la teva cuina una gama de productes conjuntament. Sumarem talent intern i extern per innovar de manera diferenciada en l’àrea de la pastisseria. Un cop haguem desenvolupat els productes desitjats, implementarem totes les eines, tant de gestió com tècniques, per fer-los eficients en la dinàmica de l’equip i el negoci.

Com puc desenvolupar una gamma de productes i elaboracions de pastisseria en un obrador o restaurant?

En 2 sessions a l’obrador de la teva fleca, desenvoluparem les fitxes tècniques corresponents, així com els escandalls de costos dels productes i el desenvolupament dels processos per a aconseguir-ho.

Pregunta’ns, digues, explica’ns en què et podem ajudar!

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar