Voleu elaborar les vostres roses comestibles de Sant Jordi?
Com bé sabeu, s’acosta un dia molt bonic❤️✨
Per això volem compartir amb vosaltres una nova recepta per preparar amb els menuts de casa.
Us ensenyarem a preparar aquestes delicioses roses de poma i massa de mil fulls.
Per a preparar-les només necessitareu pomes vermelles, 1 massa de mil fulls, llimona, melmelada al gust i sucre glaç.
- Només haureu d’estirar la massa de mil fulls i fer-li talls horitzontals d’uns 10 cm d’ample.
- Tallar les pomes per la meitat i després a rodanxes molt finetes.
- Escalfar aigua a una olla amb una mica de suc de llimona i posar-hi les pomes, i retirar-ho abans no bulli.
- Colar-les i reservar-les.
- Untar el mil fulls amb la melmelada i hi col·locar-hi a la meitat els trossos de poma de llarg, solapant-los uns amb els altres.
- Dobleu la part de baix, i ho enrotlleu, obtenint així una forma de rosa.
- Ho cuineu al forn (idealment amb una safata preparada per a cupcakes, o envasos individuals de magdalenes) a 180ºC durant 35-40 minuts (ho aneu controlant vigilant que el mil fulls quedi daurat i la poma no es cremi).
- Ho retireu i ho cobriu amb una mica de sucre glaç.
Ja tindreu unes delicioses roses de poma, genials per endolcir-vos el Sant Jordi i passar una estona agradable, lúdica i divertida amb els més petits. Esperem que us agradin!