
RECEPTA | Pastís de formatge vol. II
Aquells que ens acompanyeu per xarxes potser ja heu gaudit del nostre pastís de formatge, però no podia faltar la #RECEPTA aquí també.
Ens l’havíeu demanat diverses vegades, i aquí la teniu! Sí, sí, ho llegiu bé, us hem ensenyem a fer el tan estimat pastís de formatge a l’estil basc! 🧀😍🤤
INGREDIENTS:
▪️500 gr de formatge crema
▪️ 150 gr de sucre gra
▪️ 190 gr d’ous sencers
▪️ 5 gr de ratlladura de pell de llima
▪️ 12,5 gr de midó de blat de moro
Pes total: 1155 gr
PROCEDIMENT
1️. Prepararem un motlle de 20-25 de diàmetre per uns 6-8 cm d’alçada.
2️. Mullem un paper de forn i l’escorrem per tal de tenir més flexibilitat i que ens permeti col·locar-lo sobre el motlle.
3️. Preescalfem el forn a 205 ºC.
4️. Barregem el formatge amb el sucre amb unes varilles fins a obtenir una massa homogènia i de textura cremosa.
5️. Seguidament, incorporem els ous un a un sense deixar de batre.
6️. Afegim la nata líquida, sense muntar i també la ratlladura de pell de llima.
7️. Finalment, tamisem el midó de blat de moro sobre l’elaboració i acabar de barrejar lleugerament amb una espàtula.
8️. Col·loquem l’elaboració al motlle i coure a 200 ºC durant 35′ amb un paper d’alumini que cobreixi lleugerament el pastís.
9️. Un cop passat aquest temps, retirem el paper d’alumini i ho coem 15′ més.
1️0️. Deixem refredar a temperatura ambient. Ho cobrim de nou amb un paper d’alumini i ho posem a la nevera durant 12 h.
1️1️. Retirem el paper de forn i d’alumini, i el motlle. Tallem les porcions desitjades.
Què us sembla això? Us agrada? Vinga, volem que tots el proveu de fer i ens compartiu els vostres resultats, que segur que seran genial! Som-hi, tots a treure el cuiner/a que porteu a dins!👩🏻🍳👨🏻🍳