Title Image

Blog

RECEPTA | Panellets de pinyons

Ja tenim la CASTANYADA a tocar, i si hi ha una elaboració que no pot faltar són ELS PANELLETS.

Avui aprofitarem per compartir amb tots vosaltres la recepta

INGREDIENTS:
▪ 250 gr de farina d’ametlla Marcona
▪ 150 gr de sucre gra
▪ 1 gr de ralladura de pell de llima
▪ 50 gr de patata bullida sense pell
▪ 25 gr de clara d’ou
▪ 250 gr de pinyons del país
▪ 25 gr de rovell d’ou

PROCEDIMENT:

1️⃣Un cop hàgim bullit la patata uns 10′, l’aixafarem bé amb una forquilla o amb un pas purés. L’ideal és que ens quedi textura cremosa.
2️⃣ Barregem aquest puré amb el sucre, la farina d’ametlla, la clara d’ou i la ratlladura de pell de llimona formant així una massa de textura homogènia.
3️⃣Posem la massa en un recipient i posem un paper de film a contacte i el reservem a la nevera durant una hora aproximadament.
4️⃣Formem porcions d’uns 20 gr, formant així petites boles de massapà.
5️⃣En un bol posem els pinyons amb un parell de rovells d’ou. Ho barregem bé.
6️⃣Arrebossem les boles de massapà amb els pinyons i disposem els panellets sobre una safata de forn amb paper sulfuritzat.
7️⃣El coem a 210ºC al forn amb l’opció de ventilació activada fins que agafin color. Què us sembla això? Us agrada? Vinga, volem que tots ho intenteu fer. Anem, tots a treure el cuiner/a que porteu dins!👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳

CONSELLS:
✔️Podeu canviar la pell de llimona per la de llimona o taronja, segons el vostre gust!
✔️Les porcions de 20gr. No cal pesar-les, simplement que siguin relativament petites i similars les unes amb les altres.
✔️De panellets n’hi ha de molts tipus, així que a partir de la recepta de massapà, podem acabar amb coco, banyats amb xocolata…

Què us sembla, us sortirà?
Ara no teniu excusa vàlida per no preparar-los, i si ho feu, volem veure’n els resultats!


CLICK AQUÍ PER VEURE LA RECEPTA EN FORMAT VÍDEO

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar