Greixos animals i vegetals en diferents formats i característiques, que elaborats amb les últimes tècniques del mercat ens permetran obtenir la plasticitat i la consistència perfectes per a la nostra gamma de pastisseria i fleca, així com modificar el seu sabor i aroma.
Llard i llardons
Greix de porc, en diferents textures segons l’aplicació. Llardons Extra, sagí, granulats o en pasta.
Formats: caixes de 2,5 kg, 5 kg i 15 kg.
Margarines (crema, croissant i full)
Grasses vegetals de diverses propietats i textures.
Formats: caixes de 5 kg, 10 kg i 20 kg. (Plaques o blocs)
Margarines amb part de mantega
Grasses vegetals amb grassa animal barrejada per tal d’incrementar el sabor i aroma d’aquestes. De diverses propietats i textures.
Formats: caixes de 5 kg, 10 kg i 20 kg.
Olis (fregir i normal)
Olis d’oliva, gira-sol, coco…i per fregir.
Formats: garrafes de 5 L i 25 L.
Mantegues
Grassa animal amb un mínim de 82% de MG. En bloc o per laminar.
Formats: caixes de 1 kg, 5 kg i 10 kg. (Plaques o blocs)
Grasses anhidres
Grassa animal o vegetal la qual s’ha extret tota l’aigua i els sòlids no grassos (99,8% MG).
Formats: blocs de 1 kg, 2,5 kg i 10 kg.