Title Image

Greixos

L'ingredient secret de l'artesà de la fleca i la pastisseria
Home   Greixos

Greixos animals i vegetals en diferents formats i característiques, que elaborats amb les últimes tècniques del mercat ens permetran obtenir la plasticitat i la consistència perfectes per a la nostra gamma de pastisseria i fleca, així com modificar el seu sabor i aroma.

Llard i llardons

Greix de porc, en diferents textures segons l’aplicació. Llardons Extra, sagí, granulats o en pasta.
Formats: caixes de 2,5 kg, 5 kg i 15 kg.

prova

Margarines (crema, croissant i full)

Grasses vegetals de diverses propietats i textures.
Formats: caixes de 5 kg, 10 kg i 20 kg. (Plaques o blocs)

prova

Margarines amb part de mantega

Grasses vegetals amb grassa animal barrejada per tal d’incrementar el sabor i aroma d’aquestes. De diverses propietats i textures.
Formats: caixes de 5 kg, 10 kg i 20 kg.

prova

Olis (fregir i normal)

Olis d’oliva, gira-sol, coco…i per fregir.
Formats: garrafes de 5 L i 25 L.

prova

Mantegues

Grassa animal amb un mínim de 82% de MG. En bloc o per laminar.
Formats: caixes de 1 kg, 5 kg i 10 kg. (Plaques o blocs)

prova

Grasses anhidres

Grassa animal o vegetal la qual s’ha extret tota l’aigua i els sòlids no grassos (99,8% MG).
Formats: blocs de 1 kg, 2,5 kg i 10 kg.

prova

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar