Greixos animals i vegetals en diferents formats i característiques, que elaborats amb les últimes tècniques del mercat ens permetran obtenir la plasticitat i la consistència perfectes per a la nostra gamma de pastisseria i fleca, així com modificar el seu sabor i aroma.
Llard
Greix de porc en diferents dureses segons l’aplicació.
Formats: caixes de 2,5 kg, 5 kg i 15 kg.
Llardons
Llardons extra, sagí, granulats o en pasta.
Formats: caixes de 2,5 kg, 5 kg.
Margarines
Grasses vegetals en diverses propietats i textures.
Formats: caixes de 5 kg, 10 kg i 20 kg. (Plaques o blocs)
Olis
Oli d’oliva verge extra, d’oliva suau, gira-sol, coco, sèsam, llavors de raïm… i olis per fregir.
Formats: envasos d’1 L, 5 L i 25 L.
Mantegues tècniques
Grassa animal amb un mínim de 82% de MG. En bloc o per laminar.
Formats: caixes d’1 kg, 5 kg i 10 kg. (Plaques o blocs)
Grasses anhidres
Grassa animal o vegetal la qual s’ha extret tota l’aigua i els sòlids no grassos (99,8% MG).
Formats: blocs d’1 kg, 2,5 kg i 10 kg.