Una de les tradicions més emblemàtiques de la pastisseria artesana. Les fruites confitades segueixen uns processos de maceració en sucre per canviar la seva textura i/o augmentar la seva conservació. Ja sigui per farcir diverses elaboracions com els torrons, els tortells, les coques, els panettones i els plum-cakes, o bé acompanyats de xocolata, aquests productes endolceixen les nostres elaboracions amb la més alta qualitat de fruita.
- Cabell d’àngel
- Fruita confitada “al natural”
- Castanya i Marron Glacé
- Fruita confitada en almívar
- Fruita confitada escorreguda
- Melmelades
Cabell d’àngel
Qualitat extra.
Formats: llauna de 5 kg i galleda de 22 kg.

Fruita confitada “al natural”
Fruita confitada sense sulfits. Taronja, cedre, llimona… ja sigui escorreguda o bé al seu almívar.
Formats: 3 kg i 6 kg segons la fruita.

Castanya i Marron Glacé
Crema i pasta de castanya, castanyes a trossos o sencera, ja sigui escorreguda, o bé en el seu almívar. També individuals i embolicades.
Formats: 1,5 kg, 3 kg i 6 kg segons el format.

Fruita confitada en almívar
Fruites variades confitades, senceres o tallades en el seu almívar.
Formats: llauna de 3 kg i 6 kg.

Fruita confitada escorreguda
Fruites variades confitades, senceres o tallades escorregudes.
Formats: barqueta d’1 kg, cubell de 4 kg i caixa de 5 kg.

Melmelades
Extensa gamma de fruites en melmelada.
Formats: galleda de 5,5 kg i llauna de 4 kg.
