Title Image

Confitats

L'ingredient secret de l'artesà de la fleca i la pastisseria

Una de les tradicions més emblemàtiques de la pastisseria artesana. Les fruites confitades segueixen uns processos de maceració en sucre per canviar la seva textura i/o augmentar la seva conservació. Ja sigui per farcir diverses elaboracions com els torrons, els tortells, les coques, els panettones i els plumcakes, o bé acompanyats de xocolata, aquests productes endolceixen les nostres elaboracions amb la més alta qualitat de fruita.

Cabell d’àngel

Qualitat extra.
Formats: llauna de 5 kg i galleda de 22 kg.

prova

Fruita almívar

Fruites variades: senceres o tallades.
Formats: llauna de 3 kg.

prova

Fruita confitada

Fruites variades: senceres o tallades.
Formats: llauna de 5 kg.

prova

Fruita escorreguda

Fruita confitada escorreguda.
Formats: caixa de 1 kg, 5 kg i 10 kg.

prova

Melmelades

Extensa gamma de fruites en melmelada.
Formats: galleda de 5,5 kg i llauna de 4 kg.

prova

Purés de fruita congelada

Fruites triturades congelades.
Formats: barquetes de 1 kg.

prova

Verdura confitada

Samfaina, tomàquet, ceba.
Formats: llauna de 3 kg i 5 kg.

prova

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar