Title Image

Blog

La vida, millor compartida

Poder compartir moments amb els menuts de casa sempre és una bona idea, i més si hi ha xocolata i altres dolços entremig 🍫

Avui us proposem que prepareu aquests petits capricis de xocolata amb toppings al gust. Necessitareu: xocolata pura i toppings al gust 🍓 🥜 🍬

Hi ha vàries maneres de preparar aquestes delícies, una de més senzilla per fer-la a casa de manera ràpida i l’altra per fer-la a l’obrador de pastisseria. La diferència estarà en el brillant i el cruixent de la xocolata si ho feu de manera “professional”.

Així doncs, per fer-ho a casa només haureu de fondre la xocolata al bany maria, i amb l’ajuda d’una cullera deixar-la refredar sobre paper de forn donant-li la forma que més us agradi. Abans no s’endureixi, hi afegiu els toppings que més us agradin (fruits secs, fruites liofilitzades, fruites deshidratades, llaminadures…) i ho deixeu refredar, i després ja us ho podreu menjar.

Senzill, oi? Doncs vinga, tots a passar una estona agradable amb els més petits!

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar