Title Image

Fruits secs, pastes pures i espècies

L'ingredient secret de l'artesà de la fleca i la pastisseria

Àmplia gamma de llavors i fruits secs deshidratats, torrats, amb pell i sense, també pastes pures d’aquests. Calibres i formats variats: granet, en pols, laminat, palets… Espècies variades de diferents orígens, tant nacional com internacional.

En gra

A trossos, amb pell o repelades, làmines, granet… Tota mena de fruits secs com ametlla, avellana, festucs, nous, pipes de gira-sol, pipes de carabassa…
Formats: bossa d’1 kg i caixa de 5 kg i 10 kg.

prova

Deshidratats

Figues, panses, dàtils, orellanes…
Formats: bossa d’1 kg i caixa de 5 kg.

prova

Pralinés

Avellana, ametlla, avellana-ametlla, festuc i gianduja tant de xocolata negra com en llet.
Formats: galleda/blocs de 5 kg.

prova

Pastes pures

Avellana, ametlla, nou de pecan, festuc…
Formats: envasos d’1 kg i 5 kg.

prova

Llavors

Llavors de gallaret, sèsam blanc, sèsam torrat, sèsam negre… Torrats o sense torrar.
Formats: bossa de 1 kg i 5 kg.

prova

Vainilla

En branca, pasta, essència o extracte.
Formats: variats.

prova

Espècies

Canyella, anís, julivert, nou moscada… Senceres o moltes.
Formats: variats.

prova

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar