Title Image

Xocolates

L'ingredient secret de l'artesà de la fleca i la pastisseria

Una gamma de xocolates succedànies i cobertures pures
per enriquir els nostres productes de pastisseria, bombons i peces de xocolata. Cremes i farcits per injectar i fornejar així com per acabats i glacejats. Diferents formats i presentacions.

Cobertures pures

Diferents orígens i percentatges de cacau.
Formats: bossa de 1,5 kg i caixa de 5 kg, 10 kg i 25 kg.

prova

Cobertures vegetals

Xocolates succedànies que no necessiten temperat per treballar-les.
Formats: caixes de 10 kg i 20 kg.

prova

Complements cacau

Cacau en pols i decoracions de xocolata variades.
Format: bossa de 1 kg.

prova

Cremes de xocolata

Cremes de xocolata per fornejar o injectar, tant blanca com negra.
Formats: galleda de 10 kg i 25 kg.

prova

Fideus i bastons

Fideus de xocolata blanca, negra y de colors. Bastons per croissant i napolitana.
Formats: bossa de 1 kg i caixes de 1,7 kg i 5 kg.

prova

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar