Title Image

Xocolates

L'ingredient secret de l'artesà de la fleca i la pastisseria

Una gamma de xocolates succedànies i cobertures pures
per enriquir els nostres productes de pastisseria, bombons i peces de xocolata. Cremes i farcits per injectar i fornejar així com per acabats i glacejats. Diferents formats i presentacions.

Cobertures pures

Cobertures de diferents orígens i percentatges de cacau.
Formats: bossa d’1,5 kg i caixa de 5 kg, 10 kg i 25 kg.

prova

Cobertures especials

Xocolata “gold”, “ruby”, xocolata amb llet caramel·litzada i cobertures ecològiques.
Formats: bosses de 2,5 kg i 5 kg.

prova

Cobertures vegetals

Xocolates succedànies que no necessiten temperat per treballar-les. En negra, llet o blanca.
Formats: sacs de 5 kg i/o caixes de 10 kg i 20 kg.

prova

Inclusions i farcits

Neula trencada de mantega, barreja de xocolata amb llet caramelitzada i cereals torrats. Barreja de neula, praliné d’ametlla i avellanes i xocolata amb llet.

prova

Complements del cacau

Cacau en pols, mantega de cacau, “nibs” de cacau.
Formats: variats segons ingredient.

prova

Cremes de xocolata

Cremes per fornejar o injectar, d’avellanes, de festuc, de xocolata blanca i negra…
Formats: galledes de 5 kg, 10 kg i 25 kg.

prova

Fideus i bastons

Fideus de xocolata blanca, llet, negra i de colors. Bastons per croissant de xocolata negra, llet i blanca.
Formats: bosses d’1 kg i caixes de formats variats.

prova

Decoracions

Decoracions de xocolata en múltiples formes, segons temàtica de campanyes, personalitzades, “transfers” variats…
Formats: variats segons producte.

prova

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar