Una gamma de xocolates succedànies i cobertures pures
per enriquir els nostres productes de pastisseria, bombons i peces de xocolata. Cremes i farcits per injectar i fornejar així com per acabats i glacejats. Diferents formats i presentacions.
- Cobertures pures
- Cobertures especials
- Cobertures vegetals
- Inclusions i farcits
- Complements del cacau
- Cremes de xocolata
- Fideus i bastons
- Decoracions
Cobertures pures
Cobertures de diferents orígens i percentatges de cacau.
Formats: bossa d’1,5 kg i caixa de 5 kg, 10 kg i 25 kg.
Cobertures especials
Xocolata “gold”, “ruby”, xocolata amb llet caramel·litzada i cobertures ecològiques.
Formats: bosses de 2,5 kg i 5 kg.
Cobertures vegetals
Xocolates succedànies que no necessiten temperat per treballar-les. En negra, llet o blanca.
Formats: sacs de 5 kg i/o caixes de 10 kg i 20 kg.
Inclusions i farcits
Neula trencada de mantega, barreja de xocolata amb llet caramelitzada i cereals torrats. Barreja de neula, praliné d’ametlla i avellanes i xocolata amb llet.
Complements del cacau
Cacau en pols, mantega de cacau, “nibs” de cacau.
Formats: variats segons ingredient.
Cremes de xocolata
Cremes per fornejar o injectar, d’avellanes, de festuc, de xocolata blanca i negra…
Formats: galledes de 5 kg, 10 kg i 25 kg.
Fideus i bastons
Fideus de xocolata blanca, llet, negra i de colors. Bastons per croissant de xocolata negra, llet i blanca.
Formats: bosses d’1 kg i caixes de formats variats.
Decoracions
Decoracions de xocolata en múltiples formes, segons temàtica de campanyes, personalitzades, “transfers” variats…
Formats: variats segons producte.