Title Image

Masses mare, millorants i preparats per la fleca i la pastisseria

L'ingredient secret de l'artesà de la fleca i la pastisseria

Masses mare líquides i deshidratades. Millorants i preparats per al pa i la pastisseria. Tots amb una finalitat diferent, ens ofereixen una millora en el nostre treball diari, ens permeten obtenir un producte regular i millorar les propietats organolèptiques i de conservació així com les d’elaboració.

Masses mare

Masses mare tan líquides com en pols.
Formats: garrafes de 10 L i sacs de 12,5 kg.

prova

Millorants etiqueta neta

Augmenten les capacitats organolèptiques i de conservació dels productes acabats.
Formats: sacs de 12,5 kg, 20 kg i 25 kg.

prova

Preparats pel pa

Ajuden en la producció de pa i brioixeria.
Formats: sacs de 12,5 kg i 25 kg.

prova

Preparats per a pastisseria

Ajuden en la producció de pastisseria.
Formats: caixes de 5 kg, i sacs de 12,5 kg.

prova

Crema pastissera en fred

Cremes on l’elaboració es realitza en fred. No és necessària la cocció.
Formats: sacs de 5 kg i 15 kg.

prova

Crema pastissera en calent

Cremes que necessiten una cocció per elaborar-les.
Formats: sacs de 15 kg.

prova

Crema de rovell cuita

Rovell cuit apte per la congelació.
Formats: galleda de 5 kg.

prova

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar