Masses mare líquides i deshidratades. Millorants i preparats per al pa i la pastisseria. Tots amb una finalitat diferent, ens ofereixen una millora en el nostre treball diari, ens permeten obtenir un producte regular i millorar les propietats organolèptiques i de conservació així com les d’elaboració.
- Masses mare
- Millorants etiqueta neta
- Preparats pel pa
- Preparats per a pastisseria
- Crema pastissera en fred
- Crema pastissera en calent
- Crema de rovell cuita
Masses mare
Masses mare tan líquides com en pols.
Formats: garrafes de 10 L i sacs de 12,5 kg.
Millorants etiqueta neta
Augmenten les capacitats organolèptiques i de conservació dels productes acabats.
Formats: sacs de 12,5 kg, 20 kg i 25 kg.
Preparats pel pa
Ajuden en la producció de pa i brioixeria.
Formats: sacs de 12,5 kg i 25 kg.
Preparats per a pastisseria
Ajuden en la producció de pastisseria.
Formats: caixes de 5 kg, i sacs de 12,5 kg.
Crema pastissera en fred
Cremes on l’elaboració es realitza en fred. No és necessària la cocció.
Formats: sacs de 5 kg i 15 kg.
Crema pastissera en calent
Cremes que necessiten una cocció per elaborar-les.
Formats: sacs de 15 kg.
Crema de rovell cuita
Rovell cuit apte per la congelació.
Formats: galleda de 5 kg.