Productes frescos, de proximitat i de la més alta qualitat, les matèries essencials per a les elaboracions en pastisseria, restauració i panificació. Llevats orgànics, ovoproductes, formatges en diferents formats i làctics artesanals, tot el que necessitem per a l’excel·lència gastronòmica.
Llevats
Llevats secs o frescos premsats, biològics, per panificació i masses ensucrades.
Formats: paquets de 500 g, 2,5 kg i caixa de 10 kg.
Làctics
Iogurts, mató, nata de cuinar i de muntar.
Formats: envasos variats d’1 L, 2 L, 10 L entre altres.
Ous
Ou sencer, clara i rovell pasteuritzat.
Formats: brics d’1 L i box de 10 L.
Formatges
Tota classe de formatges com el mascarpone, mozzarella, formatge crema, quark, formatge fresc, parmesà i curats.
Formats: 500 g, 1 kg, i 5 kg.