Title Image

Ingredients de base

L'ingredient secret de l'artesà de la fleca i la pastisseria

Farines de diferents blats i cereals amb certificats d’origen (sarraí, kamut, blat, soja, blat de moro…). Una àmplia gamma de sucres: gra, molt, glucoses, sucres invertits, dextroses, etc., així com diverses sals marines, gruixudes o fines, en escames i pastilles. Tots els ingredients de base, els pilars de la nostra professió.

Farines

Farina de blat en diferents capacitats de força, integrals, de Kamut, fajol, sègol, soja, blat de moro…
Formats: sacs de 25 kg.

prova

Midons

Midó de blat de moro, de blat, fècula de patata, midó d’arròs.
Formats: 5 kg i 25 kg.

prova

Sals

Sal marina, fina, en escames, sense additius, en pastilla i de Guerànde.
Format: sacs de 10 kg i 25 kg.

prova

Sucres especials

Sucre invertit líquid o en pasta, fondant, isomalt, dextrosa, glucosa líquida o atomitzada…
Formats varis segons el sucre: 1 kg, 5 kg, 10 kg i 25 kg.

prova

Sucres tècnics

Sucres en gra de diferents calibres, molt, antihumitat, perlat, de coco, panela, muscovat, convencionals o ecològics.
Formats: varis segons el sucre: 1 kg, 5 kg, 10 kg i 25 kg.

prova

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar