
5 consells clau per a crear una bona carta de postres
Aquesta setmana la vam començar donant-vos 5 consells clau per crear una bona carta de postres a través del nostre perfil d’Instagram, una carta de postres ja sigui de restaurant o per la vostra vitrina de pastisseria. A continuació us els expliquem:
1️⃣ Incorpora productes de temporada
La carta ha de ser rotativa i anar apostant per productes de temporada (per exemple a la primavera s’hi poden incloure ingredients com la maduixa, la cirera… i a l’hivern no hi ha res com els cítrics o les castanyes). Aquests ens permeten d’aportar un sabor òptim al producte final i a nivell nutritiu, els fruits o productes de temporada ens aportaran els nutrients necessaris per mantenir-nos en bon salut.
2️⃣ Ofereix varietat de manera conscient
A tots ens agrada tenir productes per a tot tipus de clients i és important tenir un ventall d’opcions el més ampli possible, això si, sempre s’ha d’adaptar a la nostra plantilla i capacitats. Més val poc i ben fet!
3️⃣ Utilitza productes de qualitat
És important controlar els costos de les nostres opcions de pastisseria o postres. Això ens permet de veure que la qualitat és possible i que si l’utilitzem, el nostre client ho agraeix i a més: repeteix!
4️⃣ Pensa amb les noves necessitats
Les intoleràncies i noves formes d’alimentació són part del nostre present i tenir-ho en compte ens pot donar sortida a alguna opció pel públic que ens ho demani.
5️⃣ Facilitat i simplicitat
No es tracta de fer receptes i postres que ens suposin un esforç immens a nivell de temps i tècnica, sinó que en la simplicitat està la clau. Elaboracions simples i goloses. El menys és més!
A partir d’ara qui no tingui una bona gamma de postres o pastisseries no tindrà excuses… Som-hi! 🥳