Title Image

Blog

5 consells clau per a crear una bona carta de postres

Aquesta setmana la vam començar donant-vos 5 consells clau per crear una bona carta de postres a través del nostre perfil d’Instagram, una carta de postres ja sigui de restaurant o per la vostra vitrina de pastisseria. A continuació us els expliquem:

1️⃣ Incorpora productes de temporada
La carta ha de ser rotativa i anar apostant per productes de temporada (per exemple a la primavera s’hi poden incloure ingredients com la maduixa, la cirera… i a l’hivern no hi ha res com els cítrics o les castanyes). Aquests ens permeten d’aportar un sabor òptim al producte final i a nivell nutritiu, els fruits o productes de temporada ens aportaran els nutrients necessaris per mantenir-nos en bon salut.

2️⃣ Ofereix varietat de manera conscient
A tots ens agrada tenir productes per a tot tipus de clients i és important tenir un ventall d’opcions el més ampli possible, això si, sempre s’ha d’adaptar a la nostra plantilla i capacitats. Més val poc i ben fet!

3️⃣ Utilitza productes de qualitat
És important controlar els costos de les nostres opcions de pastisseria o postres. Això ens permet de veure que la qualitat és possible i que si l’utilitzem, el nostre client ho agraeix i a més: repeteix!

4️⃣ Pensa amb les noves necessitats
Les intoleràncies i noves formes d’alimentació són part del nostre present i tenir-ho en compte ens pot donar sortida a alguna opció pel públic que ens ho demani.

5️⃣ Facilitat i simplicitat
No es tracta de fer receptes i postres que ens suposin un esforç immens a nivell de temps i tècnica, sinó que en la simplicitat està la clau. Elaboracions simples i goloses. El menys és més!

A partir d’ara qui no tingui una bona gamma de postres o pastisseries no tindrà excuses… Som-hi! 🥳

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar