Title Image

Blog

Siguem clars i parlem del pa

Avui us parlem del pa, un aliment molt conegut per tothom, i del que tothom en parla, però no tothom en sap la realitat.

Segur que moltes vegades us han dit que “el pa engreixa” i no se’n pot menjar cada dia, però us volem explicar la veritat.

El pa el trobem a la base de la piràmide alimentària, ja que és una excel·lent font d’hidrats de carboni, i a més ens aporta moltes vitamines, minerals i fibra, per tant, menjar-ne cada dia pot ser bo i saludable, sempre que aquest sigui de qualitat.

I què és un pa de qualitat? Un pa elaborat amb farina de blat ecològica, llevat o massa mare, aigua i sal. No li cal res més. Bé, l’ofici d’un bon forner.
La seva elaboració és lenta i laboriosa, però com bé diu la dita: “Qui sembra blat, recull pa”

No hi ha cap pauta establerta sobre el consum recomanat de pa, ja que depèn de les característiques de cada persona, i de les seves necessitats fisiològiques, ara bé, una ingesta diària de fibra (25-30 gr/dia) és essencial per controlar el pes corporal, ja que ajuda a disminuir l’absorció dels greixos, millora els nivells de glucèmia postprandial i incrementa la sensació de sacietat.

A AArboix distribuïm els ingredients de la millor qualitat, allunyant-nos sempre del pa i de la bolleria congelada, perquè vetllem per la vostra salut.

Així doncs, ja veieu que no cal que us preocupeu, i que podeu gaudir d’aquest aliment tan preuat, això si, escolliu sempre aquell que hagi estat elaborat amb productes de la millor qualitat i de proximitat, i si en dubteu, només cal que ho demaneu als nostres forners…

Llarga vida a tots els panarres! I per descomptat, a tots els forners que els fan possible!

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar