Title Image

Blog

Distribuïnt qualitat

A AArboix disposem d’un ampli ventall de productes per així poder-vos oferir el bo i el millor per a totes les vostres elaboracions.
Gràcies a la nostra capacitat d’emmagatzematge de productes i de la seva posterior distribució com a empresa logística, podem oferir-vos tot tipus de productes molt útils per a totes les receptes de pastisseria, forn i restauración.

Estem orgullosos de ser un referent quan a la distribució de productes de pastisseria, restauració i rebosteria i de poder-vos oferir matèries primeres de proximitat i d’una qualitat excel·lent. Som un equip humà format per professionals de diferents sectors que treballem dia rere dia per poder-vos oferir el millor servei.

A més, sabeu que a AArboix ens sentim compromesos amb la sostenibilitat i el ben estar del nostre planeta.
Sabem que els petits detalls són els que marquen la diferència, i per això, procurem que totes les nostres accions i projectes sempre vagin ben alineades amb els nostres objectius i valors.

Voleu saber-ne més? Estarem encantats d’ajudar-vos!

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar