Top 5 ingredients que mai poden faltar a cap pastisser
Si ens seguiu a Instagram sabreu que fa pocs dies vam estrenar nova secció.
A partir d’ara, cada mes us compartirem tips, trucs, consells… que creiem que poden ser del vostre interès????
Comencem amb el TOP 5 INGREDIENTS QUE MAI PODEN FALTAR A CAP PASTISSER:
1️⃣ FARINA: n’hi ha de molts tipus: blat, blat de moro, arròs, sègol, Teff, Kamut, espelta, castanya, cigró…a més que poden ser integrals o blanques. Cada una és món diferent, així que segons els teus objectius, n’agafaràs una o altra.
2️⃣ XOCOLATA: sigui en pols, en gotes, callets o rajoles…és un imprescindible a la majoria de les elaboracions pastisseres.
3️⃣ MANTEGA: sempre ha de ser de la millor qualitat perquè ens aporti el gust desitjat. Aquells que vulgueu obtenir elaboracions vegetarianes o veganes, recordeu que ara hi han mantegues que són lliures de tot ingredient animal.
4️⃣ OUS: en clova o pasteuritzats, els ous són una de les bases en pastisseria i fleca.
5️⃣ SUCRE: blanc de diferents calibres, morè, panela, Muscovat, molt, invertit…és necessari per a aportar-li el punt dolç a qualsevol elaboració.
Tant amb aquests, com amb molts altres ingredients, sabeu que us podem ajudar a trobar els de millor qualitat i que millor s’ajustin a les vostres necessitats.