
RECEPTA | Merengue
Hi ha receptes clàssiques que no poden faltar per aquí, i avui us presentem una d’elles: us ensenyem a fer un bon “merengue”.
INGREDIENTS:
- 140 gr de sucre gra
- 160 gr de clara d’ou
PROCEDIMENT:
- Muntar la clara a punt de neu fins que prengui consistència, i anar-hi afegint sucre mentre es munta.
- Fornejar a 100º durant 1:15h. Després apagar el forn i deixar quallar els merengues dins d’aquest, durant un parell d’hores.
- Gaudir-los
Us deixem també alguns tips i detalls a tenir en compte a l’hora de fer-ho:
- Ens hem d’assegurar que a la batedora no hi ha restes de grassa, humitat o brutícia, ja que això en dificultaria la seva elaboració.
- El sucre s’ha d’anar afegint lentament.
- Sabrem que podem parar de batre quan al elevar les varetes es formen punxes, com veieu a la foto.
- Un cop fet el merengue, s’hi pot afegir una mica de ratlladura de pela de llimona, per donar-hi un punt més de gust.
Volem que el proveu de fer i ens ensenyeu els resultats! Som-hi!