Title Image

Blog

Cordialitat, compromís i ganes de millorar!

Aquests són alguns dels valors que ens representen. Més enllà de distribuir, us podem ajudar en la creació de cartes de postres, en l’anàlisi i la definició de processos optimitzats a la vostra fleca, pastisseria o restaurant, en la creació de receptes i fitxes tècniques…

A AArboix, volem sumar per fer avançar la fleca i la pastisseria, i ho fem acostant a cada flequer i pastisser la selecció dels millors productes que podeu necessitar, juntament amb els coneixements de la nostra trajectòria professional en alta pastisseria.

Volem compartir allò que sabem fer, allò que ens agrada, allò que ens farà créixer junts.
Per això estarem encantats de poder-vos ajudar i donar solució en:

  • Creació i elaboració de productes personalitzats
  • Formació en les tasques del personal
  • Organització de l’obrador i processos de producció
  • Consultoria sobre la utilització de productes
  • Confecció de fitxes tècniques
  • Escandalls per tenir una organització i control dels costos de les elaboracions

Voleu saber-ne més? Aquí hi trobareu tota la informació!

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar