Title Image

Matèries de base

L'ingredient secret de l'artesà de la fleca i la pastisseria

Farines clàssiques i de diferents blats i cereals amb certificats d’origen (sarraí, kamut, blat, soja, blat de moro…). Una àmplia gamma de sucres: gra, molt, glucoses, sucres invertits, dextroses, etc., així com diverses sals marines, gruixudes o fines, en escames i pastilles. Tots els ingredients de base, els pilars de la nostra professió.

Farines i midó

Farines de blat, sègol, sarraí, cigró, soja…amb diferents taxes d’extracció, biològiques i moltes a la pedra.
Formats: 5 kg i 25 kg.

prova

Sal

Sal fina, en pastilla, sense additius.
Format: sac de 25 kg.

prova

Sucres

Molt, en gra de diferents calibres, morè, perlat, sucre invertit líquid o en pasta i fondants.
Formats diferents segons el sucre: 1 kg, 5 kg, 10 kg i 25 kg.

prova

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar