Title Image

Blog

Busqueu una alternativa saludable a la mantega? La tenim!

Avui us volem presentar BeBetterButter, una mantega d’origen vegetal amb l’equilibri exacte de components necessaris per oferir un producte estable. Ofereix als xefs la mateixa qualitat i la capacitat tècnica que la mantega d’origen animal. Té un sabor neutre per a la seva màxima experiència de sabor i llibertat en la combinació.

La missió de BeBetter és fer dels aliments sostenibles la nova normalitat en oferir productes essencials 100% d’origen vegetal sense comprometre’n la qualitat; i la seva visió és accelerar la transició del món cap a l’alimentació sostenible.

No diuen que no al peix i a la carn, diuen que sí a la cura en la selecció d’ingredients i de la seva font, sí a prendre la decisió correcta per al futur del planeta, i sí a la indulgència sense culpa.

Està dissenyada i perfeccionada per a ús professional. Meticulosament provada i validada per elaborar galetes, cakes de mantega, bescuits, masses de sorra i pastissos, masses fulles, cremes de mantega, brioixos… És apta tant per a la cuina com per gaudir amb pa.

Està elaborada amb olis vegetals i greixos (karité, coco orgànic, i gira-sol), aigua, emulsionants: mono i triglicèrids d’àcids grassos, lecitina de gira-sol, àcid, àcid cítric, conservants: E202, aroma natural.

El seu origen és 100% vegetal, la qual cosa la converteix en una mantega vegana lliure de: colors i aromes artificials, soja, palmell, fruits secs, gluten, blat, sègol, ceba, civada, espelta, kamut, crustacis, ou, peix, llet, api, mostassa, sèsam, lupol i mol·luscs.

Té un sabor neutre per assolir una experiència de sabor màxima i oferir així llibertat de maridatge, és un 1:1 de reemplaçament de la mantega d’origen animal.

Sense greixos hidrogenats, sense olis de palma, sense colors artificials i aromes, sense al·lèrgens i sense culpa.

RES. ZERO. ZILCH

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar