Title Image

Blog

Utilització de la mànega pastissera

Avui volem explicar-vos com utilitzar una mànega pastissera de forma senzilla i correcta a casa👩🏼‍🍳🧑🏼‍🍳

Per fer-ho sense dificultats us recomanem introduir-la dins d’un pot alt o d’un got de batre, deixant fora la part superior de la mànega i introduint-hi la punta, així podreu omplir-ho de forma fàcil i còmode per evitar que es perdi el farciment.

Procureu que no hi quedin bombolles d’aire, i no l’ompliu mai fins el final, ja que així us serà més fàcil de manejar.
Per tencar-la, enrotlleu-la tot presionant la massa capa a baix.

La mànega pastissera és un estri molt versàtil de cuina, perfecte per decorar pastissos, omplir masses, donar forma a les galetes i moltes altres elaboracions✨

Si voleu saber-ne més, no dubteu en contactar-nos, estarem encantats d’ajudar-vos amb això i amb tot el que us faci falta!📥

 

Si voleu saber-ne més, podeu consultar el nostre Instagram!

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar