Title Image

Blog

Ens presentem!

Bon dia, bona tarda i/o bona nit

Avui ens estrenem aquí, i el primer que volem fer és aprofitar i presentar-vos el nostre projecte. Un projecte que ha pujat com el bon pa, a poc a poc, i amb els mateixos ingredients que fan que aquest sigui diferent: la qualitat (marques punteres i referents) i l’ofici (més de 40 anys d’experiència).

Servim a fleques, pastisseries i restaurants amb entusiasme i amb professionalitat.

Els nostres ingredients secrets són el servei i relació qualitat-preu, amb l’assessorament adequat i un polsim de ganes de millorar, sempre a punt!

Ens agrada dir-vos bon dia, bona tarda i bona nit, des de la cordialitat i el compromís de tenir ben present que creixem junts: el vostre èxit també és el nostre.

Quan sigui i on sigui, et portem els ingredients de qualitat que et mereixes.

Disposem de servei de transport propi perquè a la teva fleca, pastisseria o restaurant sempre hi tinguis el que necessites.

Voleu saber-ne més? Estarem encantats d’ajudar-vos!

Sempre endavant!

 

equip

D’esquerra a dreta: Àngel, Pep, Marc, Dolça, Joana i Arnau. Equip AArboix

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar