Title Image

Blog

merengue

Sabeu muntar les clares correctament?

Sabeu que muntar bé les clares de l’ou pot marcar la diferència entre que un pastís pugi correctament o no ho faci?

El truc és posar les clares a un recipient alt i no gaire ample, i batre-les movent la batedora amunt i avall per aconseguir que entri l’aire dins d’elles. No ens enganyem, cal tenir una mica de paciència i anar-ho fent fins que acabin pujant i sembli nata. Per saber si ho heu fet bé o no, si gireu el pot i no cauen és que ho heu aconseguit.

I ei, si no disposeu de batedora elèctrica, prepareu el braç i a batre durant mitja hora llarga. Les nostres àvies ho feien així i feien uns pastissos d’escàndol!

Si voleu saber-ne més, podeu consultar el nostre Instagram!

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar