Title Image

Blog

A punt per la Pasqua 2022?

Una vegada més hem arribat a aquest moment de l’any que tant ens agrada, la Pasqua, i per això com cada any, creem i dissenyem un catàleg amb una acurada selecció de productes de proximitat i de la millor qualitat per tal que pugueu obtenir les millors elaboracions pastisseres per a aquests dies.

La mona de pasqua sempre porta debat, perquè hi ha moltes maneres de preparar-la, però sabeu que l’autèntica i tradicional està elaborada amb una massa de brioix amb un ou dur al mig? Bé, segons la tradició, aquesta hauria de tenir tants ous com els anys del nen o la nena a qui va destinada, i així fins haver fet la primera comunió. El que passa és que amb els anys aquesta ha anat evolucionant, i avui en dia en trobem per a tots els gustos i estils.

Joan Amades al Costumari Català hi explica que la recepta és coneguda des del segle XV i que la xocolata s’hi va afegir al segle XVI amb l’arribada del cacau d’Amèrica.

Vosaltres com la preferiu? tradicional, amb xocolata, sense…?
Nosaltres tenim tot allò que podeu necessitar per a preparar-les d’aquella manera que més us agradi!

XOCOLATES
Una àmplia gamma de xocolates pures de qualitat superior, amb un seguit de característiques tècniques i organolèptiques pròpies d’un producte molt diferent del que estem habituats.
Es convertiran en les vostres millor aliades per a les vostres elaboracions d’aquesta Pasqua.

OUS
Disposem d’ous de xocolata amb llet, blanca i negra, de diferents mides, llisos, amb il·lustracions i amb textures. Múltiples opcions perquè pugueu trobar aquell que més us agradi i millor s’adapti a la vostra idea.

INGREDIENTS VARIS
Múltiples ingredients indispensables i molt útils per a la realització de les vostres mones de Pasqua.

PLOMES I POLLETS
El típic de color groc, el de multicolors, el xef, el català, el culé, el despentinat, el conillet, la gallineta presumida, el pollet pirata, el pollet princesa… busqueu el pollet que busqueu segur que us podrem ajudar a trobar-lo.
Plomes amb assortit de colors i d’un sol color. Digueu-nos com les voleu i les tindreu.

CAIXES
Disposem de dos models diferents de caixes, ambdós amb diverses mides, adaptant-se així perfectament a les vostres necessitats.

No dubteu en contactar-nos per a més informació, i aquí podreu consultar el nostre catàleg!

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar