Title Image

Blog

La nit més màgica de l’any

Quan parlem de la nit més màgica de l’any segur que a tots ens ve al cap la mateixa: la Nit de Reis, igual que ens venen al cap els seus protagonistes: Melcior, Gaspar i Baltasar.
D’entre tots els papers de regals i embolcalls, segur que també us ve al cap una altra cosa tradicional i imprescindible d’aquest dia, sí, el tortell de Reis.

tortellAquest s’ha menjat en terres catalanooccitanes des de temps molt antics, i és un dels pocs costums que ha anat passant d’any en any. En aquesta ocasió, els menuts de cada casa són els encarregats de repartir les porcions del pastís entre els comensals, deixant així la responsabilitat d’adjudicar la fava i el rei a les mans innocents.
I tal com la tradició mana, aquell que troba la fava ha de pagar el tortell de l’any vinent, i qui troba la figureta del rei és coronat.

Un any més volem donar les gràcies als nostres pastissers artesans per deleitar-nos amb els fantàstics Tortells de Reis, un plaer per a tots els sentits (especialment pel gust)!

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar