
RECEPTA | Galetes de mantega amb canyella
S’acosta el Nadal, una de les nostres èpoques preferides de l’any, i per això us presentem aquesta recepta de galetes de mantega amb canyella, perquè la pugueu posar en pràctica durant aquestes festes, i compartir-les amb aquells que més estimeu.
Aquells que ens acompanyeu a les xarxes des dels inicis pot ser que la recordeu de l’any passat, però bé, aquí us la deixem de nou perquè la tingueu controlada.
INGREDIENTS:
- 250 gr de mantega
- 325 gr de sucre morè de canya
- 50 gr d’ous
- 20 gr de llet sencera
- 500 gr de farina de mitja força
- 12,5 gr de canyella en pols
- 2,5 gr de sal
- 12,5 gr d’impulsor
Pes total: 1172 gr
PROCEDIMENT:
- Barrejar i tamisar la farina, la canyella i l’impulsor. Aplegar juntament amb la mantega i el sucre morè fins a obtenir una textura cremosa.
- Mesclar els ous amb la sal i la llet.
- Afegir-ho a la primera preparació poc a poc fins que la massa estigui homogènia.
- Estirar amb un corró fins que tinguem l’alçada desitjada i detallem amb el tallador de galetes.
- Abans de coure, mullar lleugerament amb un esprai d’aigua i espolvorejar-hi sucre de gra.
- Coure al forn amb ventilació a 160ºC durant 14’
- Ha arribat el moment de deixar volar la creativitat i decorar-les al gust.
- I ara sí, a gaudir-les!
Si les feu triomfareu segur, ja ho veureu! I si les feu, volem que publiqueu una fotografia i ens etiqueteu a Instagram per fer-nos dentetes i perquè puguem veure’n el resultat.
Vinga va, tots mans a la massa! L’essència del Nadal és compartir moments màgics amb aquells que més estimem, així que no en dubteu ni un moment de fer les galetes i compartir-les amb ells, o de compartir-los la recepta si no els veureu.