Title Image

Blog

Siguem sostenibles!

Avui us volem parlar d’un tema que ens ocupa i ens preocupa: la sostenibilitat.

Ara ja fa un temps que estem certificats ecològicament. Això significa que a part de la nostra línia de distribució convencional, n’hem obert una d’ecològica. Una gamma de productes, cada cop més gran, que ha sorgit per donar resposta a una necessitat compartida entre tots nosaltres.

Per una part, companys com vosaltres que ens demaneu cada cop més productes sense additius, naturals… i de l’altra, és la nostra filosofia la que ens empeny a creure en un món circular i sostenible. És per això que avui estem aquí, buscant solucions a reptes mediambientals i sanitaris.

sostenibilitat

Potser alguns de nosaltres no sabem de què es tracta el certificat ecològic, ni de l‘entitat que ho gestiona, el CCPAE, és per això que necessitem parlar-ne.

El certificat ecològic permet identificar productes que tenen unes característiques específiques i que segueixen unes “normes” protocol·làries i de traçabilitat.

La producció ecològica es basa en:

  • Un sistema de producció i elaboració de productes agraris naturals. L’objectiu principal és l’obtenció d’aliments de màxima qualitat.
  • Les tècniques utilitzades són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones perquè restringeix l’ús de productes químics de síntesi (hormones, herbicides, adobs químics, plaguicides…). Per tant, els productes agraris ecològics no contenen residus d’aquestes substàncies.
  • La certificació és necessària per poder garantir que el sistema de producció ecològic dels aliments arribi al consumidor amb les màximes garanties.
  • El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) garanteix que els productes han estat produïts o elaborats seguint les normes d’agricultura ecològica, i que han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i COMERCIALITZACIÓ.

Què implica ser distribuïdors de productes Ecològics:

  • Control exhaustiu de proveïdors
  • Control exhaustiu de productes a la recepció
  • Tenir uns fluxos definits i segurs pels productes ecològics
  • Evitar contaminacions creuades
  • Control exhaustiu de traçabilitat

No dubteu en contactar amb nosaltres si voleu rebre’n més informació.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. +Info

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar